logoyummi

header
LV   RU
lsante_banner perku_banner
Kičari

Kičari


Sastāvdaļas:

2 tases lēcas
1 tase Basmati rīsi
4 tases karsts ūdens
1 ēdamkarote gī sviests
1 tējkarote Sierāboliņa lapas 
½ tējkarote Kurkumas pulveris
½ tējkarote Asafaetida
½ tējkarote Brūnās sinepju sēklas
1 tējkarote svaigs rīvēts ingvers
Sāls, pēc garšas

 

 

Pagatavošana:

1. Katliņā uzkarsē gī sviestu un pievieno Brūnās sinepju sēklas.
2. Kad sēklas sāk sprakšķēt, pievieno visas garšvielas un viegli maisot apcep gī svietā pāris sekundes.
3. Pievieno noskalotus Basmti rīsus un lēcas.
4. Visu labi apmaisa un pievieno ūdeni un sāli.
5. Visu apmaisa.
6. Kad ūdens sāk vārīties, katliņam liek vāku un visu uz mazas liesmas vāra apmēram 15 minūtes.

like

0

dislike

0

accept

Pievienot atsauksmi