logoyummi

header
LV   RU
lsante_banner perku_banner
Ķiploku un garšaugu bagete

Ķiploku un garšaugu bagete


***Sastāvdaļas:

100 g "Trikāta" sviests istabas temperatūrā
3 nomizotas un sasmalcinātas ķiploka daiviņas
1 sauja zaļumi - dilles, pētersīļi, estragons, baziliks, raudene
1/2 TK jūras sāls
svaiga garā vai 2 mazākas baltmaizes bagetes

 

 

***Pagatavošana:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Pagatavo garšaugu sviestu, sablendējot kopā sviestu, ķiploku, zaļumus un sāli. Blendē, kamēr iegūta pēc iespējas viendabīgāka masa (pāris minūtes).
Baltmaizes bageti griež šķēlēs, pie pamatnes katru šķēlīti atstāj līdz galam nesagrieztu - tā, lai klaipiņš apakšā turētos kopā. Ņem nazi un starp šķēlītēm smērē pagatavoto sviestu.
Maizīti liec uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepampapīru, un cep 10 minūtes.

like

0

dislike

0

accept

Pievienot atsauksmi