
Pankūkas pildītas ar biezpienu
***Sastāvdaļas:
75 g kviešu miltu
150 g piena vai ūdens
1 - 4 olas
Sāls
***Pildījumam:
50 g biezpiena
15 g cukura
1 - 4 olas
10 g skābā krējuma
15-20 g tauku (cepšanai)
***Pagatavošana:
1) Pagatavo plāno pankūku mīklu. Pankūkas apcep tikai no vienas puses, uzgāž uz dēlīša vai lēzena trauka ar apcepto pusi uz augšu.
2) Biezpienu samaļ gaļasmašīnā, pievieno cukuru, olu, skābo krējumu un samīca. Uz apceptās puses vienā malā liek biezpiena pildījumu, pildījumam pārloka pankūkas malu, tad abas sānu malas un satin.
3) Pēc tam satītās pankūkas taukos apcep.
4) Apceptās pankūkas kārto lēzenā traukā un pasniedz ar cukuru un kanēli vai kausētu sviestu.

Pievienot atsauksmi