Sākumā sagatavo mīklu. Bļodā izsijā miltus, tajos liek sadrupinātu sviestu un cukuru. Visu samīca viendabīgā masā. Saripina bumbu un, ietītu pārtikas plēvē, to liek ledusskapī uz 1-2 stundām.
Kad mīkla nostāvējusies, var gatavot virskārtu. Sviestu ieliek katliņā kopā ar cukuru, medu un pienu. Vāra uz lēnas uguns aptuveni 5 minūtes. Ņem nost no uguns, liek klāt mandeļu skaidas. Mazliet padzesē.
Pannā uz cepamā papīra izlīdzina mīklu, klāj virsū sagatavoto masu. Liek uz 200 grādiem sakarsētā krāsni (ja ar konvektoru, grādus jāliek mazāk). Cep, līdz virsiņa apbrūnējusi, tad ņem laukā un sagriež mīklu trīsstūrīšos, kamēr vēl silta (iesaku lietot picas nazi). Atdzesē, bauda un slavē.