
Cepts saldējums ar kukurūzas pārslām
***Sastāvdaļas:
1 iepakojums saldējuma
kukurūzas pārslu 120g
kokosriekstu skaidiņu 70g
1 ēdamkarote kanēļa
2 olas
2 ēdamkarotes piena
augu eļļas 300ml
***Pagatavošana:
Ar speciālu saldējuma karoti no saldējuma saveļ bumbiņas un liek saldētavā uz 1h.
Kukurūzas pārslas sasmalcina, pievieno kokosriekstu skaidiņas, kanēli un samaisa.
Atsevišķā traukā olas saputo ar pienu.
Izņem no saldētavas saldējuma bumbiņas un, tas jādara ļoti ātri, katru bumbiņu apviļā panējumā, pēc tam olā.
Tad atkal apviļā panējumā un liek saldētavā uz 3 stundām, vai labāk - uz nakti.
Katliņā uzkarsē eļļu un bumbiņas apcep 20 sekundes.
Pēc tam tās liek uz papīra salvetes, lai notek liekās taukvielas.
Pasniedz ar augļiem, sviesta krēmu vai sīrupu.

Pievienot atsauksmi