logoyummi

header
LV   RU
lsante_banner perku_banner
Auzu pārslu – valriekstu bumbiņas ar iebiezināto pienu

Auzu pārslu – valriekstu bumbiņas ar iebiezināto pienu


***Sastāvdaļās:

2 glāzes ātri vārāmo auzu pārslu
2 glāzes valriekstu
1 glāze rozīņu
200 ml iebiezinātā piena ar cukuru
60 g sviesta vai ghī
4-5 ēdamkarotes keroba pulvera

 

 

***Pagatavošana:

Uz pannas izkausē sviestu un nedaudz apcep auzu pārslas. Blenderī vai virtuves kombainā nedaudz sasmalcina riekstus, tad pievieno auzu pārslas, rozīnes, iebiezināto pienu un visu sablendē, līdz masa kļūst veidojama. Ja masa ir dikti ķepīga, tad ieliek uz pusstundu ledusskapī. Pēc tam ar rokām veido bumiņas valrieksta lielumā un apvārta keroba pulverī.
Bumbiņas var uzglabāt dažas dienas ledusskapī.

like

0

dislike

0

accept

Pievienot atsauksmi