logoyummi

header
LV   RU
lsante_banner perku_banner
PIKANTIE KEŠJU RIEKSTIŅI

PIKANTIE KEŠJU RIEKSTIŅI


Sastāvs:

½ tējkarote sāls
1 tējkarote brūnais cukurs
½ tējkarote čili pulvers
½ laima sula
100 grami nesālīti kešju (Indijas) rieksti

 

 

Pagatavošana:

1. Visas sastāvdaļas izņemot riekstus samaisa bļodā.
2. Pievieno riekstus un labi samaisa, lai visi rieksti būtu vienmērīgi pārklāti.
3. Izklāj riekstus uz cepešpannas, kas noklāta ar cepamo papīru un tos cep 10 minūtes 200 grādi (pēc Celsija).
4. Kad rieksti ir zeltaini brūni un cukurs ir karamelizējis, riekstus ieber bļodā.

like

0

dislike

0

accept

Pievienot atsauksmi