logoyummi

header
LV   RU
lsante_banner perku_banner
Olas, ceptas tomātos

Olas, ceptas tomātos


***Sastāvdaļas

4 tomāti
4 olas
sāls, pipari
1 ēdk. olīveļļas
Lociņi

 

 

***Pagatavošana

Tomātiem nogriež virspusīti apmēram 1 cm biezumā.
Ar tējkaroti izņem sēklas un sadalošās sieniņas.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 210°C.
Liek tomātus uz plāts, kas ieeļļota vai pārsegta ar cepamo papīru.
Katrā tomātā iešķiļ olu.
Olas sasāla un sapiparo, mazliet pārslaka ar olīveļļu.
Liek cepties uz 10– 15 minūtēm – tas atkarīgs, cik kuram garšo.
Sagriež sīki lociņus un pārkaisa pāri.
Pasniedz kopā ar grauzdiņu.

like

0

dislike

0

accept

Pievienot atsauksmi