
Cīsiņš mīklā
***Sastāvdaļas
500 g cīsiņu
1 paciņa kārtainās mīklas
100g siera
50g miltu
***Pagatavošana:
1) Pirms gatavošanas aptuveni 1 h vajag mīklai ļaut "atlaisties", ja tā ir saldēta.
2) Liek vārīties cīsiņus.
3) Ar mīklas rulli izrullē mīklu apmēram 2-3 mm biezumā.
4) Pāri mīklai smērē kečupu vai tomātu mērci.
5) Sarīvē sieru un to pārkaisa pāri mīklai un kečupam.
6) Mīklu sagriež 2-3 cm platās strēmelēs un, tad ņem cīsiņu, un tin apkārt (virpulī), lai tas izskatās kā kruasāns.
7) Tad liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem, aptuveni uz 10 - 15min

Pievienot atsauksmi