
BANG BANG garneles
***Sastāvdaļas
~ 50 garneles (var būt gan ceptas, gan svaigas)
10 bambusa iesmiņi
3 galda karotes grieķu jogurta
sauja lociņu (+ papildus garnējumam)
1. 5 galda karote saldā čili mērce
0. 5 galda karote asā čili mērce
***Gatavošana
Receptes slepenā sastāvdaļa ir grieķu jogurts!
1. Sajauciet jogurtu ar lociņiem, saldo un aso čili mērci trauciņā, iegūtu masu labi izmaisiet. (ja vēlaties mazliez biezāku konsistenci, variet pievienot 2 karotes jogurtu un 1 kartoti majonēzi).
2. Lieciet 5 garneles uz katra iesmiņa.
3. Ja garneles ir termiski neapstrādātas, tad cepiet vai grilējiet tās 2- 3 minūtes katru pusi (līdz kļuvušas necaurspīdīgas).
4. Ja garneles ir iepriekš termiski apstrādātas - lieciet garneļu iesmiņus cepeškrāsnī 200°C un cepiet 5- 10 min.
5. Katru karsto iesmiņu apsmērējiet ar sagatavoto mērci.

Pievienot atsauksmi