
Nūdeļu salāti taizemiešu gaumē
***Sastāvdaļas
100 g smalkās rīsu nūdeles
2 tējk. pūdercukura
1 ēd. k. zivju mērces
Neliels sarkanais sīpols
2 mazi burkāni
1 laims
Piparmētras saišķītis
***Pagatavošana
1) Nūdeles sagriež īsākas un izmērcē karstā ūdenī.
2) Kad tās mīkstas, lieko ūdeni notecina.
3) Izspiež sulu no 1 laima.
4) Pagatavo salātu mērci – samaisa pūdercukuru ar zivju mērci un 1 laima sulu.
5) Sarkano sīpolu sagriež smalkās šķēlītēs.
6) Burkānus ar mizotāju samizo plānās lentās.
7) Samaisa kopā visas sastāvdaļas un pievieno gatavo mērci.
8) Piparmētru lapiņas atdala no kāta un pārkaisa pār gatavajiem salātiem.

Pievienot atsauksmi