
Vistas filejas ruletes siera mērcē
***Sastāvdaļas
● 400 g vistas filejas
● 250 g šķiņķa
● 200 g kausētā siera
● 50-80 g cieta siera
● sāls, pipari, timiāns pēc garšas
Mērcei:
● 250-300 g skābā krējuma
● sāls, pipari pēc garšas
● 1-2 ķiploka daiviņas
● 1-2 tējkarotes maigu sinepju
● 50 ml sausa baltvīna
***Pagatavošana
Vistas filejas gabalus izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus, timiānu.
Šķiņķa šķēlēm jābūt tik pat lielām, kā vistas filejas gabali.
Sakuļ visas mērces sastāvdaļas.
Mērci lej veidnē.
Vistas filejas gabalam liek virsū šķiņķa šķēli, kausēto sieru, uzkaisa kaltētu timiānu, satin ruleti.
Ruletes liek veidnē, mērcē, pārkaisa ar rīvētu cieto sieru.
Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.

Pievienot atsauksmi