
Pasta ar mandelēm, sieru un garšaugiem
Sastāvdaļas
1 gab. Knorr FIX spageti 4 sieri un brokoļu mērci
3 gab. bazilika lapas (dekorēšanai)
500 g makaroni (fetučīni)
75 g mandeļu skaidas
150 g dzeltenais siers
150 ml saldais krējums
200 ml ūdens
1 ĒK zilais siers
Pagatavošana
Katlā uzvāri ūdeni un pagatavo makaronus "al dente“ (vāra, līdz tie ir gandrīz gatavi).
2. Sajauc Knorr FIX ar ūdeni un saldo krējumu. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Pievieno rīvētus sierus (divu veidu) un maisa, kamēr tie izkūst.
3. Makaronus pievieno mērcei. Uzmanīgi apmaisa un nekavējoties pasniedz. Apkaisa ar grauzdētām mandeļu skaidām un bazilika lapiņām.

Pievienot atsauksmi