logoyummi

header
LV   RU
lsante_banner perku_banner
Paelja ar vistu, citronu un jūras veltēm

Paelja ar vistu, citronu un jūras veltēm


***Sastāvdaļas:


500 g vistas fileja
400 g saldētas lobītās garaneles
350 g rīsi (tvaicētie)
200 g saldētas zaļās pupiņas
1 sauja mīdijas
2 gab. vistas buljona kubiņi
2 ĒK olīveļļa
2 TK karijs
1 gab. sīpols
4 gab. ķiploka daiviņas
1 gab. čili
1 gab. sarkana paprika
citrons

 

 

***Pagatavošana:


Dziļā pannā vai katliņā uzkarsē eļļu.
Notīra sīpolus un ķiplokus. Čilli pākstij izņem sēkliņas un pusi sagriež tievās sloksnītēs. Trīs ķiploka daiviņas un sīpolus sīki sagriež. Visu apcep eļļā, pievieno rīsus, kariju un buljona kubiņus.
Pārlej ar litru ūdens un vāra aptuveni 15 minūtes. Tikmēr vistas fileju sagriež nelielos gabalos un apcep eļļā, pievieno otru čili pipara pāksts pusīti un atlikušo ķiploka daiviņu.
Sasmalcina papriku. Visu pievieno rīsiem un sutina aptuveni 5 minūtes. Pēdējās liek mīdijas un garneles. Pasautē vēl nedaudz.
Pasniedz ar citrona daiviņu. Pirms baudīšanas bagātīgi pārslaka paelju ar citrona sulu

like

1

dislike

0

accept

Pievienot atsauksmi