
Kung Pao vista
***Sastāvdaļas:
150 g Indijas riekstu
1 tējk. maltu Sičuaņas piparu
taukvielas cepšanai
1 čili pipars, sasmalcināts
4 ķiploka daiviņas, nomizotas,
sasmalcinātas
2 vistas filejas
2 sarkanie saldie pipari
150 ml sojas mērces
2 ēd.k. kartupeļu cietes
15 g loku, sakapāti - dekoram
***Pagatavošana:
Sakarsē pannu un tajā bez taukvielām apgrauzdē Indijas riekstus. Tad pievieno Sičuaņas piparus un pacep 30 sekundes. Pievieno taukvielas, čili, ķiplokus un pacep 1 minūti. Pievieno vistas fileju un maisot pacep 2 minūtes. Pievieno saldos piparus un pacep vēl 1 minūti. Beigās pievieno sojas mērci un visu pasautē 2 minūtes. Trauciņā ieber kartupeļu cieti, aplej ar apmēram 50 ml auksta ūdens un kārtīgi samaisi, līdz visa ciete izšķīdusi. Pievieno to pannas saturam un kārtīgi samaisi, lai mērce sabiezē. Noņem Kung Pao no uguns, pārkaisi ar lokiem un pasniedz.

Pievienot atsauksmi