
Olas, ceptas tomātos
***Sastāvdaļas:
Tomāti 4 gab.
Pesto 4 tējk.
Olas 4 gab.
Olīveļļa 1 ēdk.
Malti pipari pēc garšas
Sāls pēc garšas
***Pagatavošana:
Tomātiem nogriež virspusīti apmēram 1 cm biezumā. Ar tējkaroti izņem sēklas un sadalošās sieniņas.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz +210°C. Liek tomātus uz plāts, kas ieeļļota vai pārsegta ar cepamo papīru. Katrā tomātā iepilda 1 tējkaroti pesto un iešķiļ olu.
Olas sasāla un sapiparo, mazliet pārslaka ar olīveļļu. Liek cepties uz 10-15 minūtēm – tas atkarīgs, cik sarecējušas olas brokastotājiem garšo.

Pievienot atsauksmi