
Načo čipsi ar malto gaļu un sieru
***Sastāvdaļas:
200 g nachos čipsi
300 g maltā gaļa
300 g konservētas pupiņas (labāk tomātu mērcē)
2-3 gab. tomāti
1 gab. sarkana parika
300 g rīvēts siera (Čederas)
paciņa Tex-mex garšvielas (Nachos vai Tachos)
***Pagatavošana:
Malto gaļu apcepam (labāk zem vāka, lai mīkstāka), pievienojam kubiņos sagrieztu papriku un tomātus, pasutina.
Sablenderē pupiņas (ja tomātu mērcē, tad nenolejiet), pievieno garšvielu maisījumu, samaisa un liek klāt uz pannas maltajai gaļai (mērcei), pasutina.
Kārto čipšus uz lēzena šķīvja aplī, liek kārtās kā piramīdu – čipsi, mērce, čipsi, mērce utt. Bagātīgi pārkaisa piramīdu ar rīvēto sieru un liekam mikroviļņu krāsnī (vai cepeškrāsnī) uz pāris minūtēm – tā lai siers izkūst.

Pievienot atsauksmi