Grilēta kukurūza
***Sastāvdaļas:
Kukurūzas vālītes 4 gab.
Jūras sāls pēc garšas
Kinza 20 g (sakapāt)
Sezama eļļa 20 ml
Kajēnas pipari 1 tējk.
Grieķu jogurts 250 g
Kurkuma 1 tējk.
Citrona sula 2 ēd.k.
***Pagatavošana:
Pagatavo mērci. Grieķu jogurtu sajauc ar jūras sāli, kurkumu, citrona sulu un ieliec ledusskapī atvēsināties. Sakarsē grilpannu. Kukurūzas vālītes apsmērē ar sezama eļļu, apvārti kinzā un pārkaisi ar sāli un Kajēnas pipariem. Liec uz pannas grilēties un grilē, līdz tās kļūst zeltaini brūnas no visām pusēm. Ņem nost un pasniedz ar mērci.
Pievienot atsauksmi