
Cepti avokado ar olām un bekonu
Sastāvdaļas
1 gatavs avokado
2 olas
2 šķēles cepts bekons, sagriezts gabaliņos
Pagatavošana
Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu.
Lai avokado nezvārotos, apakšdaļā nogriež plānu šķēlīti - tik vien, lai auglis stabili stāvētu uz pannas. Sagatavotās avokado pusītes liek uz cepamplāts, kas izklāta ar cepampapīru.
Atdala olas dzeltenumus no baltumiem, dzeltenumus uzmanīgi iesēdina avokado pusītēs. Pārlej ar olbaltumu vien tik daudz, lai "bedrīte" piepildītos.
Liek avokado un olu cepeškrāsnī un cep 220 grādos 15 minūtes.
Izņem no krāsns, pārkaisa ar ceptā bekona gabaliņiem.

Pievienot atsauksmi