
Burito recepte
***Sastāvdaļas
900 g cūkgaļas fileja - ja negaršo cūkgaļa varat aizvietot ar sev tīkamo gaļu.
1 ĒK augu eļļa
0.5 glāze buljons
1 glāze tomātu pasta
0.5 gab. apelsīna miziņa
1 ĒK sasmalcināts čili
1 gab. konservētas pupiņas, bundžiņa
8 gab. tortilja
sāls
1 gab. paprika
***Pagatavošana
Cūkgaļu ierīvē ar sāli, liek uz cepešplāts un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī gatavu.
Mērces pagatavošanai katlā lej buljonu, pievieno tomātu pastu, apelsīna miziņu un čili. Tad uzvāra, samazina liesmu, pievieno pupiņas un ļauj vārīties vēl 30 minūtes, līdz mērce kļūst bieza.
Gatavo cūkgaļu sīki sagriež, pievieno mērcei un uzvāra.
Totiļas ietin folijā un uzsilda cepeškrāsnī, tad satin tās tūtiņā, pilda ar gaļas mērci, salmiņos sagrieztu papriku un pasniedz karstas kā patstāvīgu ēdienu.

Pievienot atsauksmi