
Tomātu zupa ar garnelēm
***Sastāvdaļas:
1.5 kg tomāti
olīveļļa
dārzeņu buljons
saldais krējums
sāls
melnie pipari
grauzdētas mandeles
garneles
***Pagatavošana:
Tomātus ieliek uz vienu min. vārošā ūdenī, lai var noņemt mizu, tad tomātus sagriež kubiciņos un liek katlā, kurā iepilināta olīveļļa, sautēties kādas 10 min.
Pēc tam, kad tomāti ir daudzmaz izšķīduši pielej klāt nedaudz dārzeņu buljona, tad vēl pavāra kādas 5 min, un masu sablendē.
Sablendētai masai pielej klāt saldo krējumu, pieber sāli, melnos piparus, kā arī sasmalcinātas grauzdētas mandeles.
Vēl nedaudz uzkarsē un slēdz ārā.
Pirms pasniegšanas ieber zupā garneles.
Var izdekorēt ar nedaudz zaļumiem - pēc garšas.

Pievienot atsauksmi