Frikadeļu zupa "Trušuks"
Gatavošanas laiks: 45min.
Nepieciešamie produkti: liesa malta cūkas gaļa 100gr un malta truša gaļa 300 gr, 2 burkāni ,4-5 kartupeļi,sauja rīsu,neliels tomāts,sīpols,dilles,citroniņš,sāls un apaļie pipari(melnie+smaržīgie) .
Pagatavošana:Liek vārīt ūdeni,abas maltās gaļas ar sāli un maltiem pipariem samīca un sataisa bumbiņas.Uzvārītā ūdenī liek gaļas bumbiņas,sauju rīsus,apaļu notīrītu sīpolu,sarīvētu burkānu,pieber sāli un pieliek apaļos piparus. Vāra apm.20 min,Tad liek klāt kartupeļu kubiņus un sagrieztu tomātu.Vāra kamēr viss mīksts.Beigās var piebērt šķipsnu svaigas sagrieztas dilles un koriandru,kā arī citrona sulu nedaudz iespiest,kā arī pārliecināties par sāls pietiekamību.Zupa gatava! Lej šķīvī un ja vēlme var pielikt karotīti krējuma;))

Pievienot atsauksmi