
Avokado aukstā zupa ar valriekstiem un jogurtu
***Sastāvdaļas
Jogurts bez piedevām (labāk tāds biezāks, bet vislabāk noderēs grieķu) – 500 ml
Valrieksti – 2 saujas
Avokado – 2 gab.
Svaigas bērzu sulas (var izmantot arī labu ūdeni) – 500 ml
Redīsi – 2 gab.
Sāls – pēc garšas
Estragons – ½ saujas
Baziliks – ½ saujas
Piparmētra – pāris lapiņu
Olīveļļa (var arī citu, piemēram, rapšu, ķirbju) – 6 ēdamkarotes
Balzametiķis vai ābolu etiķis – 1– 2 ēdamkarotes
***Pagatavošana
Uz pannas nelielā daudzumā olīveļļas apgrauzdē valriekstus, pieber pāris šķipsnas sāls un piestā saberztus melnos piparus. Ja vēlas, lai grauzdējums būtu vienmērīgs, riekstus liek cepeškrāsnī.

Pievienot atsauksmi