
Aukstā avokado zupa
Gatavošanas laiks: 15min.
Sastāvdaļas:
2 gab. vidēja izmēra avokado
400-500 ml kefīrs
1/2 gab. laims
dilles un pētersīļi
neliela ķiploka daiva
pēc garšas sāls
2 gab. cieti novārītas olas - pēc izvēles
Pagatavošana:
Vispirms blenderī liec avokado mīkstumu ar zaļumiem, izspiestu laima sulu, caur ķiploka spiedi sasmalcinātu ķiploku un nedaudz sāli. Sablendē sastāvdaļas krēmīgā konsistencē.
Kad avokado masa ir gatava, pievieno kefīru un sablendē visu kopā. Pēc garšas pievieno vēl sāli, ja ir vēlēšanās, arī laima sulu un zaļumus.
Pasniedz ar nolobītu un gabaliņos sagrieztu olu, vai dekorē ar svaigiem zaļumiem.

Pievienot atsauksmi